En direct

Bigarren Kafea

«Ausartu behar dugu kafearekin sukaldaritzan gehiago probatzen»

Basque Culinary Centerren egin zituen ikasketak eta aspalditik sukaldaritza pasioz bizi duen pertsona da Javi Rivero; hori da Ama Tabernan trasmititzen saiatzen direna. 'Bigarren Kafea'-k ostegunero izango du Rivero gastronomiaren inguruan zabal aritzeko. Harekin batera, gaur Iban Aznarrek kafearen inguruko hainbat xehetasun eta gomendio eman ditu, jatorriak, motak, eta honen prozesua ere azalduz. 

Audio_placeholder

«Ausartu behar dugu kafearekin sukaldaritzan gehiago probatzen»

Loading player...

Kafea izan dute gaur helduleku Bigarren Kafean eta hamaika aukera eman ditu, bai kafearekin jokatzeko, hau zapore ezberdinekin lotzeko, eta baita sukaldaritzan gauza berriak probatzeko ere. Zapore berriekin, gazi eta gozo... Gure bizitzan eta kulturan hain murgilduta dagoen produktuak, bazkari eta afariei itxiera emateaz gain, beste hainbat erabilera dituela azaldu du Riverok. 

Jaurlaritza Logoa