«Ausartu behar dugu kafearekin sukaldaritzan gehiago probatzen»

Basque Culinary Centerren egin zituen ikasketak eta aspalditik sukaldaritza pasioz bizi duen pertsona da Javi Rivero; hori da Ama Tabernan trasmititzen saiatzen direna. 'Bigarren Kafea'-k ostegunero izango du Rivero gastronomiaren inguruan zabal aritzeko. Harekin batera, gaur Iban Aznarrek kafearen inguruko hainbat xehetasun eta gomendio eman ditu, jatorriak, motak, eta honen prozesua ere azalduz. 

Loading player...
Bigarren Kafea|2020/04/22
Loading player...

Kafea izan dute gaur helduleku Bigarren Kafean eta hamaika aukera eman ditu, bai kafearekin jokatzeko, hau zapore ezberdinekin lotzeko, eta baita sukaldaritzan gauza berriak probatzeko ere. Zapore berriekin, gazi eta gozo... Gure bizitzan eta kulturan hain murgilduta dagoen produktuak, bazkari eta afariei itxiera emateaz gain, beste hainbat erabilera dituela azaldu du Riverok. 

ERLAZIONATUTAKO ALBISTEAK

FM Bilboaldea 92.2 · Gasteiz eta Lautada 91.5 · Donostialdea 93.8 · Durango 97.4 · Gernika 96.7· Leitza 95.1 · Bortziriak 103.1 · Urola 91.8 · Goierri 102.2 · Legazpi 94.6
@NAIZIrratia