En directo
Euskal Herriko hamabost etxaldetako mahastizainak elkartzearekin batera, ia ehun ardo dastagai izango dira Tabakaleran, Kultura Garaikidearen Zentroaren Taba espazio gastronomikoan, Donostian.
2019an sortutako euskal mahastizain eta ardogileen koperatiba da Biba Ardoak, elikadura burujabetza helburu, era agroekologikoan egiten duena lan.
Biba azoka ekoizle eta kontsumitzaileen topaleku izatea eta produktua herritarrengana hurbiltzea nahi dute.
Azokaren atariko egunetan, Kultur Haria saioan izan dira Arturo Villanueva proiektuko koordinatzailea eta Itxaso Compañon, mahastizaina.
Deportes
«Hemen oso ezaguna ez den arren, neguko jokoetan kirolik jarraituena da Curlinga»
Paraleloan
«Neuk ere egingo nukeen diskoa da 'Nocturama'»
Cultura
Nadezhda Krupskaia-ren 'Herriaren hezkuntza eta demokrazia' euskaraz
Deportes
«Galtzeko ezer ez izate hori ederra izaten da baina une honetan, oraingo eskarmentua hobea»
Cultura