En directo
Euskal Herriko hamabost etxaldetako mahastizainak elkartzearekin batera, ia ehun ardo dastagai izango dira Tabakaleran, Kultura Garaikidearen Zentroaren Taba espazio gastronomikoan, Donostian.
2019an sortutako euskal mahastizain eta ardogileen koperatiba da Biba Ardoak, elikadura burujabetza helburu, era agroekologikoan egiten duena lan.
Biba azoka ekoizle eta kontsumitzaileen topaleku izatea eta produktua herritarrengana hurbiltzea nahi dute.
Azokaren atariko egunetan, Kultur Haria saioan izan dira Arturo Villanueva proiektuko koordinatzailea eta Itxaso Compañon, mahastizaina.
Deportes
«Sistema berria atera bitartean, polita litzateke berdin sentitzen garenon dimisioak pilatzea»
Deportes
«Gaztetan hasi nintzenean, ez nuen espektatiba handirik; iritsi zaidana esker onez hartu dut»
IRRATIA
Oxigeno maximoa (VO2 max): Zer da? Zergatik da garrantzitsua eta nola neurtzen da?
IRRATIA
Zein eragin du jarduera fisikoak gure ongizate psikologikoan?
IRRATIA